Κατηγορίες

Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της για το 2024 έκοψε η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδας, σε γνωστό κατάστημα εστίασης του Αγρινίου, σήμερα το μεσημέρι, Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2024. Η εορταστική αυτή εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 50 ραδιοερασιτέχνες, μέλη των οικογενειών τους και φίλοι τους, έδωσε την ευκαιρία στα μέλη του δραστήριου συλλόγου μας να ευχηθούν ο ένας στον άλλο καλή χρονιά, με υγεία και ευημερία, αλλά και να συνομιλήσουν μεταξύ τους και πέραν των ραδιοκυμάτων.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πατέρας Αναστάσης, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας, ενώ ο Πρόεδρος της Ένωσης, Θανάσης Καψάλης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αντάλλαξαν ευχές με όλα τα μέλη. Στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα, ενώ το τυχερό φλουρί έπεσε σε ένα από τα πιο καινούρια μέλη του Συλλόγου μας, που μόλις πήρε το δίπλωμά του στις πρόσφατες εξετάσεις, ο οποίος κέρδισε ένα «κλειδί» σημάτων Morse (χειριστήριο).

Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδας εύχεται σε όλους καλή κι ευτυχισμένη χρονιά και στα μέλη της και όλους τους συναδέλφους Ραδιοερασιτέχνες «καλές επαφές»!

Πρώην Δημοτικό Κατάστημα Καμαρούλας301 00, Αγρίνιο (γραφεία) –Κοκκινόλογγος Σαργιάδας (σταθμός)

Email: [email protected] – Site: www.sz1a.org

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *