Κατηγορίες

Στελέχη και διοίκηση του ΟΦΥΠΕΚΑ έγιναν «Πωλητές της Σχεδίας για μια ώρα»

«Πωλητές για μία ώρα» έγιναν τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου μέλη της διοίκησης καθώς και στελέχη του ΟΦΥΠΕΚΑ, συμμετέχοντας στις δράσεις της Διεθνούς Εβδομάδας Πωλητών Περιοδικών Δρόμου (International Vendor Week) που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οι εκπρόσωποι του ΟΦΥΠΕΚΑ συμμετείχαν στην πώληση του περιοδικού στον σταθμό του ΗΣΑΠ Αμαρουσίου, μαζί με την πωλήτρια της «Σχεδίας», Κυριακή Γεωργάκη και τον εθελοντή Κώστα Τσάρα, αποστέλλοντας το δικό τους ηχηρό μήνυμα ενάντια στη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Κάθε χρόνο, στη διάρκεια της Διεθνούς Εβδομάδας Πωλητών Περιοδικών Δρόμου, ηθοποιοί, τραγουδιστές, συγγραφείς και άλλοι επαγγελματίες φορούν το κόκκινο γιλέκο των πωλητών της «Σχεδίας» για μία ώρα, σε πόστα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

«114 εφημερίδες δρόμου, 41 χώρες, 5 ήπειροι, 14.000 άστεγοι πωλητές, 6.000.000 αναγνώστες, 1 φωνή ενωμένη ενάντια στη φτώχεια» είναι το σύνθημα του Διεθνούς Δικτύου Εφημερίδων του Δρόμου (International Network of Street Papers – INSP, www.street-papers.org) και το σύνθημα και της «Σχεδίας».

Περιοδικό Δρόμου “σχεδία”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *