Κατηγορίες

Βασιλική Μπελέκου: Οι φίλαθλοι του Χαρίλαου Τρικούπη μας συγκλονίζουν

Για τον κόσμο που στηρίζει τον Τρικούπη και αποτελεί σημαντική κινητήρια δύναμη για τις επιτυχίες της ομάδας μπάσκετ του Χαρίλαου Τρικούπη, μίλησε η πρόεδρος της ομάδας Βασιλική Μπελέκου, σε μια αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στον Κωνσταντίνο Χριστογιάννη και στο επίσημο podcast του Συλλόγου “Οι Φίλοι της Λιμνοθάλασσας”.

Η Βασιλική Μπελέκου για πρώτη φορά διηγείται την προσωπική της ιστορία για το πως μια σειρά από γεγονότα την έφεραν στη θέση της προέδρου του Χαρίλαου Τρικούπη, καθώς και την φιλοσοφία της ομάδας διαχρονικά. Αναφέρεται επίσης στην επιλογή και στην πρώτη της γνωριμία με τον Ντίνο Καλαμπάκο, τη γλυκόπικρη εμπειρία της ανόδου στην Α1, τον ρομαντισμό με τον οποίο λειτούργησε η ομάδα εκείνη τη σεζόν χωρίς φιλάθλους και μακριά από την έδρα της κόντρα στα… μεγαθήρια, αλλά και την εμπειρία της ως η πρώτη γυναίκα πρόεδρος ομάδας μπάσκετ της Α1. Για το τέλος αφήνει τον τους στόχους της ομάδας για την φετινή δύσκολη χρονιά αλλά και τον δικό της προσωπικό απολογισμό.

Το podcast “Οι Φίλοι της Λιμνοθάλασσας ” αποτελεί το πρώτο “Μεσολογγίτικο” podcast, εστιασμένο σε ιστορίες φωτός και αισιοδοξίας από την πόλη: αφηγήσεις και συνεντεύξεις με πρόσωπα που έχουν να πουν τη δική τους ιστορία και να διηγηθούν τη σχέση τους με το Μεσολόγγι.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στο podcast του Συλλόγου ¨Οι Φίλοι της Λιμνοθάλασσας” που είναι διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι του Συλλόγου στο Youtube, στο Spotify, τα Apple Podcasts και τα Google Podcasts.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *