Κατηγορίες

Μαρία Καρυστιανού: Πάνω από 300.000 υπογραφές για απόδοση δικαιοσύνης στο έγκλημα των Τεμπών

Στις 300.000 έχουν φτάσει ήδη οι πολίτες που έχουν υπογράψει υπέρ της άρσης βουλευτικής ασυλίας των πολιτικών υπευθύνων για την Τραγωδία στα Τέμπη. . 

Μάλιστα εσχάτως η πρωτοβουλία φαίνεται να έχει αποκτήσει ιδιαίτερη δυναμική, καθώς μόνο τις τελευταίες 4 ημέρες, μαζεύτηκαν περίπου 25.000 υπογραφές.

«Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν από την Βουλή, την έναρξη των διαδικασιών, για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, καθώς και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων. Η ατιμωρησία πολιτικών προσώπων δεν συνάδει με την ηθική, ούτε με τη δημοκρατία, αρετές για τις οποίες είμαστε περήφανοι! Κατά τη διαδικασία θα σας ζητηθεί χρηματικό ποσό, το οποίο θα είναι προαιρετικό και δεν αφορά τον σύλλογο «Τέμπη 2023» αλλά την πλατφόρμα που φιλοξενεί το ψήφισμα. Επιλέγετε την κοινοποίηση αντί της κατάθεσης χρημάτων, με email επιβεβαίωσης, ώστε να είναι έγκυρη η υπογραφή σας», αναφέρει στο μήνυμα-κάλεσμά της η Μαρία Καρυστιανού.

Η συλλογή των υπογραφών συνεχίζεται εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *