Κατηγορίες

Βουλευτής ΝΔ: Απείλησε καθηγητή για τον κακό βαθμό στο παιδί του – «Θα σε τελειώσω»

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο βουλευτής της ΝΔ χρησιμοποίησε φράσεις όπως «θα σε τελειώσω», «θα δεις τι θα πάθεις» και «θα σε καταγγείλω στο υπουργείο Παιδείας»

Ενδεικτικό της «γαλάζιας» αλαζονείας αποτελεί το νέο περιστατικό που έρχεται στη δημοσιότητα και αφορά βουλευτή της ΝΔ και την απρεπήσυμπεριφορά του απέναντι σε καθηγητή σχολείου

Συγκεκριμένα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν σε γνωστό ιδιωτικό σχολείο των βορείων προαστίων την ημέρα ενημέρωσης των καθηγητών στους γονείς για τη πρόοδο των μαθητών και των μαθητριών, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πλησίασε καθηγητή, άρχισε να τον απειλεί υψώνοντας το τόνο της φωνής του και κάνοντας χειρονομίες.

Μάλιστα οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι από τον βουλευτή της ΝΔ χρησιμοποιήθηκαν ίδιο φράσεις όπως «θα σε τελειώσω»«θα δεις τι θα πάθεις», «θα σε καταγγείλω στο υπουργείο Παιδείας» και άλλα τέτοια.

Κατά πληροφορίες την έκρηξη του βουλευτή προκάλεσε ο χαμηλός βαθμός του παιδιού του. Ο καθηγητής, μαθηματικός στην ειδικότητα, έμεινε εμβρόντητος διατηρώντας την ψυχραιμία του.

Όπως τόνισαν στο ethnos.gr, συνάδελφοι του, ο συγκεκριμένος καθηγητής είναι ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς και εξαιρετικός εκπαιδευτικός.

Σημειώνεται ότι ως απάντηση στην τουλάχιστον απρεπή συμπεριφορά του βουλευτή της ΝΔ ο σύλλογος διδασκόντων απέστειλε επιστολέςτόσο στο Διοικητικό Συμβούλιο του ιδιωτικού σχολείου όσο και στο σύλλογο γονέων γνωστοποιώντας το περιστατικό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιηθεί το όνομα του βουλευτή της ΝΔ που ήταν ο πρωταγωνιστής του πρωτοφανούς περιστατικού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *