Κατηγορίες

Η Σχολή Γονέων σήμερα Τρίτη στο Νεοχώρι

Την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 και ώρα 17:00 στην αίθουσα κινηματογράφου «Γκιουλέκα» θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας στην κωμόπολη του Νεοχωρίου

    Η Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας λειτουργεί με γνώμονα και πρωταρχικό σκοπό τη στήριξη του ιερού θεσμού της οικογένειας και την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου της, μέσα από την ενημέρωση και τον διάλογο για οικογενειακά και παιδαγωγικά θέματα. 

    Ομιλήτρια στη συνάντηση θα είναι η  Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας κα. Δέσποινα Σαββίδου, η οποία θα μιλήσει με θέμα: Καθημερινότητα… είναι υπέροχο να μεγαλώνεις παιδιά».

Η  κα. Δέσποινα Σαββίδου είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής και του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση και στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και έχει εξειδικευτεί στη Συμβουλευτική. Έχει διατελέσει Διευθύντρια σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Μεσολόγγι, Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων και Διευθύντρια Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας. Σήμερα υπηρετεί τη θέση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *