Κατηγορίες

Φιλοσοφικός περίπατος στην αρχαία Πλευρώνα την Κυριακή 31 Μαρτίου

📢Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον 2ήμερο εκδηλώσεων, που απευθύνεται σε όλους, θα πραγματοποιηθεί στις 30 & 31 Μαρτίου, στο Αγρίνιο:

Το Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024, στις 19:00, το Φιλοσοφικό Καφενείο Αγρινίου, της Κίνησης Πνευματικού Ακτιβισμού «ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» και ο Δήμος Αγρινίου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Το Εγχειρίδιο του Πνευματικού Ακτιβιστή» (2η έκδοση), του Ψυχιάτρου-Ψυχοθεραπευτή, Πνευματικού Ακτιβιστή και ιδρυτή της Κίνησης «ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», κ. Ιωάννη Αυγουστάτου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα της Πρώην Δημοτικής Λαχαναγοράς Αγρινίου. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο συγγραφέας θα υπογράψει τα αντίτυπα που θα δοθούν.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, στις 11:00, το Φιλοσοφικό Καφενείο Αγρινίου, το Φιλοσοφικό Καφενείο Αθήνας και το Δρομικό Φως διοργανώνουν Φιλοσοφικό Περίπατο στον αρχαιολογικό χώρο της πόλης Πλευρώνας, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 5 χιλιομέτρων βορειοδυτικά του Μεσολογγίου, της πρωτεύουσας του νομού Αιτωλοακαρνανίας. Κατά την επίσκεψή μας στο χώρο θα δούμε ξεχωριστά μνημεία, όπως το θέατρο, το οποίο χρονολογείται στα τέλη του 3ου αιώνα π.Χ., και θα απολαύσουμε τη θέα της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου.
Να είστε εκεί!
.
.
.
.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *