Κατηγορίες

21 Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού

Παγκόσμια ημέρα κατά του Ρατσισμού σήμερα 21 Μαρτίου και το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, κ. Γιάννη Κουτσοθεόδωρο και τις κοινωνικές δομές του Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά και Κοινωνικό Παντοπωλείο στέλνουν μηνύματα υπενθυμίζοντας ότι δεν πρέπει να εφησυχάζουμε ως κοινωνία των πολιτών απέναντι σε κάθε αδικία και ότι στις καρδιές μας δεν χωράει ο κοινωνικός αποκλεισμός, η μισαλλοδοξία και κανενός είδους διάκριση.

Το 1966 η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ καθιέρωσε την 21η Μαρτίου ως Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων, στοχεύοντας στην καταπολέμηση του ρατσισμού και την προώθηση της ανεκτικότητας.

Πότε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε μεταξύ μας διαφορετικοί αλλά ίσοι και ότι ενωμένοι μπορούμε να χτίσουμε ένα μέλλον γεμάτο αγάπη, αποδοχή, ισότητα και ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κέντρο Κοινότητας λειτουργούν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2021-2027» με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *