Κατηγορίες

Στο Ευρωκοινοβούλιο από τον ΣΥΡΙΖΑ πάλι το έγκλημα στα Τέμπη

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Έλενα Κουντουρά για το δυστύχημα στα Τέμπη, απαιτώντας Δικαιοσύνη, Διαφάνεια και Ασφάλεια, βρισκόταν και η Μαρία Καρυστιανού.

Μετά την απόφαση της Επιτροπής Αναφορών PETI που αποφάσισε να μείνει ανοιχτή η Αναφορά της Μαρίας Καρυστιανού του Συλλόγου ΤΕΜΠΗ 2023 και να παραπεμφθεί στις αρμόδιες Επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου TRAN και LIBE, η Ευρωβουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έλενα Κουντουρά, η οποία έχει εκκινήσει τη διαδικασία για τη συζήτηση με τη μορφή του κατεπείγοντος στην Επιτροπή TRAN, διοργανώνει αυτήν την εκδήλωση, επαναφέροντας την υπόθεση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, λίγες εβδομάδες πριν την λήξη των εργασιών του.

Η εκδήλωση εξετάζει τις αποτυχίες, τις παραλείψεις και τις ελλείψεις στη σιδηροδρομική ασφάλεια, που οδήγησαν στο σιδηροδρομικό έγκλημα στα Τέμπη.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν η πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος ΤΕΜΠΗ 2023, Μαρία Καρυστιανού η πρόεδρος της Επιτροπής TRAN του Ευρωκοινοβουλίου Karima Delli, ο Επικεφαλής Μονάδας Μεταφορών- Κινητικότητας της Κομισιόν Keir Fitch καθώς και νομικοί, εκπρόσωποι εργαζομένων στον ελληνικό σιδηρόδρομο, επιζώντες και συγγενείς θυμάτων και βουλευτές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *