Κατηγορίες

Δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης για την Υγεία από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Κανείς μας δεν πρέπει να ξεχνά ότι η Υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό που διαθέτουμε και προκειμένου να μας το υπενθυμίζει, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έχει θεσπίσει την 7η Απριλίου ως «Παγκόσμια Ημέρα Υγείας». Με αφορμή την ημέρα αυτή, αύριο, Παρασκευή, 5 Απριλίου 2024 και από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ., θα υλοποιηθούν δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης στην πλατεία Μάρκου Μπότσαρη από τις κοινωνικές δομές Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά και Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Οι δράσεις θα περιλαμβάνουν δωρεάν μετρήσεις σακχάρου, αρτηριακής πιέσεως και οξυγόνου από το εξειδικευμένο προσωπικό των δομών και τη διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού, ενώ θα δοθούν οδηγίες για περαιτέρω έλεγχο, όπου αυτόκριθεί αναγκαίο.

Οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κέντρο Κοινότητας, λειτουργούν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2021-2027» με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες:

• Κέντρο Κοινότητας: 2631363425-431 

• Κοινωνικό Παντοπωλείο: 2631023192

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *