Κατηγορίες

Π. Κατσούλης: Χαρμολύπη για ΜΑΡΙΝΑ και ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ

Το συναίσθημα της σημερινής μέρας.

Χαρά έως και αγαλλίαση θα έλεγα, για το τέλος ενός 12ετούς φαύλου κύκλου στασιμότητας στη Μαρίνα Μεσολογγίου. Εύχομαι η νέα εταιρική σύνθεση να υπερβεί και να ιάσει τις παθογένειες του αμαρτωλού παρελθόντος για το καλό του δήμου μας και του δημοσίου συμφέροντος.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσοι επί μήνες εργάστηκαν αθόρυβα και εποικοδομητικά – θεσμικά ή μη – για το σημερινό αίσιο αποτέλεσμα.

Οργισμένη λύπη για την καθομολογούμενη νέα άδικη-ανιστόρητη απόφαση των κυβερνώντων κατά του Δήμου μας, αυτή τη φορά για το Πρωτοδικείο. Νέα ταφόπλακα, μετά το κλείσιμο του ΤΕΙ και την απαξίωση των πανεπιστημιακών σχολών, τη διαρκή υποβάθμισητου Νοσοκομείου, το λουκέτο στο Μουσείο «Βάσως Κατράκη» και την επαναφορά του εγκλήματος της Εκτροπής του Αχελώου.

Αθεόφοβοι, μοναδική εξαίρεση σε όλη τη χώρα το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου;

Ντρέπεται και η ντροπή!

Δεν φταίνε όμως μόνο οι κυβερνώντες. 

Φταίμε και Εμείς, ως κοινωνία και αιρετοί.

Έγραφα και έλεγα στις 20 Ιανουαρίου:

«Υπάρχει μια δεύτερη προϋπόθεση για να είναι ο αγώνας για το Πρωτοδικείο νικηφόρος. Να μην μας θεωρούν πολιτικά ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣΓιατί στη χώρα που διαχρονικά ανθούν οι πελατειακές σχέσεις, όποιος έχει “μπάρμπα στην Κορώνη” εξαιρείται, όπως και σε αυτό το νομοσχέδιο. Εμείς δεν έχουμε, γιατί είμαστε “το σκυλί που γαβγίζει αλλά δεν δαγκώνει”».

Έτσι πορευόμαστε τα τελευταία πολλά χρόνια, σε πλήρη αναντιστοιχία με ότι θα γιορτάσουμε σε λίγες μέρες.

Μένει να δούμε αν έστω και την ύστατη τούτη ώρα θα αφυπνιστούμε και θα υψώσουμε Πάνδημο Ανάστημα.

Είναι ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ!

Παναγιώτης Κατσούλης

Δημοτικός Σύμβουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *