Κατηγορίες

ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ!

Βαρύτατες ευθύνες της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και των βουλευτών της στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας

Η εν πολλοίς αναμενόμενη απόφαση της κυβέρνησης της Ν.Δ. με τη συναίνεση των τοπικών βουλευτών στην Αιτωλοακαρνανία για την κατάργηση του ιστορικού Πρωτοδικείου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, δεν προξενεί πλέον καμία έκπληξη. Αποτελεί το “επιδόρπιο” σε μια μακρά συντεταγμένη απαξίωση και “ξήλωμα” όλων των διοικητικών δομών που χρόνια τώρα έχουν ταυτιστεί με την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, δηλαδή την Ιερή Πόλη Μεσολογγίου.

Μια σειρά στοχευμένων πολιτικών αποφάσεων που κυριολεκτικά αφαιρούν από το Μεσολόγγι τις όποιες δυνατότητες αυτό έχει και επιταχύνουν τον επιθανάτιο ρόγχο του.

Η κατάργηση των Σχολών του ΤΕΙ και η μη αντιστοίχισή τους με σχολές Πανεπιστημιακού επιπέδου υψηλών απαιτήσεων, η δρομολογούμενη κατάργηση του ιστορικού Πρωτοδικείου, η πλήρης απαξίωση του Νοσοκομείου και η επερχόμενη μετατροπή του σε Κέντρο Υγείας αστικού τύπου, αποτελούν δείγματα γραφής πρακτικών που αγγίζουν τα όρια του “εγκλήματος”.

Έχουν ονοματεπώνυμο, σφραγίδα και υπογραφή της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και των τοπικών “εξαπτέρυγών” της καθότι εκμεταλλεύονται και την χαλαρή αντίδραση των τοπικών αρχών.

Για την ιστορία, τι αποκόμισε ο κ. Δήμαρχος στην πρόσφατη συνάντησή του με το Διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη και υποψήφιο ευρωβουλευτή κ. Τσιόρδα για το συγκεκριμένο θέμα; Όλα καλά; Όλα ανθηρά; Και ο παρατρεχάμενος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος που έταζε “λαγούς με πετραχήλια” στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο που ασχολήθηκε με το θέμα, έχει άραγε πάθει αφωνία;

Όσο λοιπόν και αν προσπαθείτε να κρυφτείτε και να μην αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας, έστω και την ύστατη στιγμή, σας καλούμε να ακυρώσετε την απαράδεκτη απόφαση – κύκνειο άσμα της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου!

Αν δεν μπορείτε να το πράξετε καλό είναι να μην έχετε το θράσος να λέτε ότι δεν μπορούσατε… Για άλλα πράγματα, όπως του ρουσφετιού και της διαπλοκής, είστε πρωθιερείς. Για την κοινωνία ποσώς σας ενδιαφέρει!

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου καλεί τη δημοτική αρχή, τους φορείς της πόλης και όλους τους πολίτες να συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση.

Όσο για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, καλούμε τους δημότες – δημότισσες και αυτοί να “εξοφλήσουν” το πρώτο δικό τους γραμμάτιο στις επικείμενες ευρωεκλογές στις 9-6-2024 καταδικάζοντάς τους με παραδειγματικό τρόπο.

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *