Κατηγορίες

Β. Μπελέκου: Και κάπου εδώ ένας κύκλος πρέπει να κλείσει..

Στην πορεία μου στον Γ. Σ Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου υπήρξα πάντα ”στρατιώτης” του Συλλόγου και τον υπηρέτησα με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση.

Ως πρόεδρος επί 7 χρόνια έδωσα πολλές μάχες. Για όλη αυτή την πορεία προφανώς αξιολογούμαι και κρίνομαι.

Αποχωρώ πλήρης από εικόνες, εμπειρίες, συναισθήματα…Μα κυρίως πλήρης από αγάπη …ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ. Αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά και με τη συνείδηση μου καθαρή ότι ως καπετάνισσα έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου και εξάντλησα όλα τα μέσα που εγώ διέθετα και όσα μου διέθεσαν.

Τα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΕΙΡΑ. Αρχικά σε όλους όσους συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια παίχτες, προπονητές, φροντιστές, φυσικοθεραπευτές, γιατρούς, στον δικηγόρο της ομάδας, τον υπεύθυνο τύπου αλλά και στην γραμματέα μας. Όλοι ήταν ΠΑΝΤΑ εκεί έχοντας ως μόνο γνώμονα την ομαλή λειτουργία του Συλλόγου μας.

ΑΠΕΙΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους χορηγούς μας που εμπιστεύτηκαν τόσο το σύλλογο όσο και εμένα προσωπικά και είναι αυτοί που στηρίζουν την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια

ΑΠΕΙΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κόσμο που ήταν, είναι και θα είναι ΠΑΝΤΑ εκεί στα καλά και στα κακά, στις χαρές και στις λύπες.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα “παιδιά” που πέρασαν από διάφορες θέσεις του ΔΣ που οραματιστήκαμε και ζήσαμε όλες αυτές τις στιγμές.

Ο Γ.Σ. ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΚΟΥΠΗΣ δεν είναι τα πρόσωπα ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ!!!!

ΥΓ Σε εσάς τους λίγους αριθμητικά, μα ιδιαίτερα ξεχωριστούς για εμένα που αφουγκραστήκατε τους προβληματισμούς μου και τις ανησυχίες, και ήσασταν πάντα εκεί στα καλά-κακά πολλά πολλά RESPECT.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *