Κατηγορίες

Οι Φίλοι της Λιμνοθάλασσας: Με μεγάλη συμμετοχή η εκδρομή σε Ναύπακτο και Τρίκορφο Φωκίδας!

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη που πραγματοποίησε την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024, ο Σύλλογος “Οι Φίλοι της Λιμνοθάλασσας” στο Τρίκορφο Φωκίδος και συγκεκριμένα στην Ιερά Μονή των Αγίων Νεκταρίου και Φανουρίου, αλλά και στη Ναύπακτο.

Για πρώτη φορά στα 35 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με αποτέλεσμα να προστεθεί και δεύτερο λεωφορείο, μιας και οι εκδρομείς ξεπέρασαν στα 80 άτομα.

Με την άφιξη στο Μοναστήρι τους περιηγητές υποδέχθηκαν οι μοναχές στην είσοδο από τις κατακόμβες, όπου και ξεναγήθηκαν, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο Αρχονταρίκι όπου προσφέρθηκαν γλυκά και καφές. Τα μέλη του Συλλόγου περιηγήθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο της Μονής, άκουσαν την ιστορία για την ίδρυση και λειτουργία της και στη συνέχεια παρακολούθησαν τους Γ’ Χαιρετισμούς. 

Το ταξίδι είχε ως επόμενο σταθμό τη Ναύπακτο και συγκεκριμένα το λιμάνι της πόλης. Με σύμμαχο τον καλό καιρό οι εκδρομείς απόλαυσαν την βόλτα στα σοκάκια και τα μαγαζιά της πόλης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλα τα μέλη, αλλά και τον κόσμο που υποστηρίζει, αγκαλιάζει και στέκεται δίπλα στις δράσεις του Συλλόγου. Η υποστήριξη και τα καλά τους λόγια σε αυτή την προσπάθεια για φως, δημιουργία και αισιοδοξία είναι πολύ συγκινητική.

Επίσης ευχαριστεί ιδιαίτερα την εθελόντρια του συλλόγου Ελένη Χριστογιάννη και την Μαρία Νικολοπούλου για τα χειροποίητα γλυκά κεράσματα που προσέφεραν στα μέλη μας.

Την εκδρομή συνόδευσαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Χριστογιάννης, η Αντιπρόεδρος Δήμητρα Ψεύτη και η υπεύθυνη για την επιμέλεια και διοργάνωση της εκδρομής και Ταμίας του Συλλόγου Μαρία Νικολοπούλου.

Οι Φίλοι της Λιμνοθάλασσας θα συνεχίσουν το έργο τους με νέες δράσεις και εκδηλώσεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *