Κατηγορίες

Επιτυχής εκδήλωση 1ου ΕΠΑ.Λ. και 1ου Ε.Κ. Μεσολογγίου παρουσίασης φίλτρου με χρήση αποκομμάτων μαλλιών

Με μεγάλη χαρά και εκτίμηση, θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τον κύριο Δημήτριο Γκριτζάλη για την εξαιρετική παρουσίασή του, στην ανοιχτή εκδήλωση προς το κοινό που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Μεσολογγίου και 1ου Ε.Κ. Μεσολογγίου, την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024.

Ο κύριος Γκριτζάλης παρουσίασε με επιτυχία ένα φίλτρο που βασίζεται στη χρήση αποκομμάτων μαλλιών, μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία που έχει τη δυνατότητα να έχει σημαντικές επιδράσεις στον τομέα της αειφορίας και της προστασίας του περιβάλλοντος. Η παρουσίασή του προκάλεσε το ενδιαφέρον όχι μόνο των μαθητών και των εκπαιδευτικών από τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Μεσολογγίου και του Αιτωλικού, αλλά και των εκπροσωπών της Σχολικής Επιτροπής, της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας και μέλη του οργανισμού Messolonghi by Locals.

Η συμβολή του κυρίου Γκριτζάλη αποτελεί πρότυπο ενθάρρυνσης για την καινοτομία και τη δημιουργικότητα στον εκπαιδευτικό τομέα και προσφέρει ένα πολύτιμο μάθημα σε όλους εμάς.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε επίσης τους μαθητές, τους γονείς, την διεύθυνση του 1ου ΕΠΑ.Λ. και του 1ου Ε.Κ. Μεσολογγίου καθώς και τους εκπαιδευτικούς που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και συνέβαλαν στην επιτυχία της.

Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε περαιτέρω αναπτύξεις στο έργο του κυρίου Γκριτζάλη και να συνεχίσουμε να ενθαρρύνουμε τη δημιουργικότητα και την καινοτομία στον τομέα της εκπαίδευσης.

Με εκτίμηση,

Διεύθυνση 1ου ΕΠΑ.Λ. Μεσολογγίου και 1ου Ε.Κ. Μεσολογγίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *