Κατηγορίες

Θερμές υποδοχές και βαθιές υποκλίσεις στα «γαλάζια» στελέχη σε ένα Μεσολόγγι που διαρκώς μικραίνει!

«Μετά Βαΐων και κλάδων» υποδοχές σε Λίνα Μενδώνη και Βίκυ Φλέσσα, φωτογραφίσεις και υποτελείς συμπεριφορές από τοπικούς άρχοντες που μικραίνουν το Μεσολόγγι – Σύσσωμη η πόλη έκρινε ανεπιθύμητα τα «γαλάζια» πολιτικά πρόσωπα μετά την ιστορική «σφαλιάρα» του Πρωτοδικείου.

-Γράφει το iaitoloakarnania.gr και προσυπογράφουμε-

Αρνητικές εντυπώσεις έχει κάνει στους Μεσολογγίτες η υποτακτική στάση αιρετών της πόλης που όχι μόνο δεν υψώνουν ανάστημα για τα δίκαια αιτήματα της Ιεράς Πόλεως, αλλά τρέχουν πίσω από κάθε «γαλάζιο» πολιτικό που έρχεται στο Μεσολόγγι – δήθεν- για να διδάξει ήθος και να υποκλιθεί στο μεγαλείο των προγόνων μας.

Με αφορμή τις πρόσφατες επισκέψεις τόσο της υπουργού Πολιτισμού κας Λίνας Μενδώνη, όσο και της υποψήφιας Ευρωβουλευτή κας Βίκυς Φλέσσα, παρατηρήθηκε η διαφορετική «γραμμή» των εκλεγμένων του Δήμου, ενάντια στη λαϊκή απαίτηση που τους έκρινε ανεπιθύμητους στην πόλη.

Υπενθυμίζουμε ότι εννέα σύλλογοι και φορείς της πόλης, εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζουν ανεπιθύμητη την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στο Μεσολόγγι, για την κατάπτυστη απόφασή της που αφορά το κλείσιμο του Πρωτοδικείο Μεσολογγίου.

Τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή και την έναρξη των Εορτών ΕΞόδου 2024, παρατηρήσαμε όχι μόνο θερμές υποδοχές Νεοδημοκρατών, αλλά βαθιές υποκλίσεις, εγκώμια, χαμόγελα και καμαρωτές φωτογραφίσεις.

Κατανοούμε τον θεσμικό ρόλο κάποιων προσώπων, αλλά η χαρά τους όσο και να θέλουν δεν κρύβεται…

Αλλοίμονο, τι θα δουν τα μάτια μας το διήμερο της κορύφωσης των Εορτών, είναι και έτος (ευρώ)εκλογών…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *