Κατηγορίες

Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Μεσολογγίου κατέθεσε στεφάνι τιμώντας την εξέγερση των εργατών της Πρωτομαγιάς.

Με κατάθεση στεφάνου τίμησε ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Μεσολογγίου
την Εργατική Πρωτομαγια ανήμερα της επετείου.
Μετά την συμμετοχή της Οργάνωσης στο κάλεσμα του Εργατοϋπαλληλικού
Κέντρου Μεσολογγίου στην καθιερωμένη συγκέντρωση τιμής και μνήμης, ο
ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μεσολογγίου μετέβη στο Αγαλμα της Ελευθεριας καταθέτοντας στεφάνι προς τιμήν της εξέγερσης των εργατών του Σικάγου τον Μάιο του 1886, η οποία αποτέλεσε μια από τις σημαντικότερες στιγμές της πάλης των τάξεων στη νεότερη εποχή.

2 Replies to “Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Μεσολογγίου κατέθεσε στεφάνι τιμώντας την εξέγερση των εργατών της Πρωτομαγιάς.”

  1. Προς αποκατάσταση της αλήθειας αγαπητή DuDuCa News θα ήθελα με όλο το σεβασμό να διευκρινίσω τα εξής: Όντως ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε ανθοδέσμη όπως άλλωστε φαίνεται απο τις δύο φώτο. Στην φωτογραφία που όλοι οι παρευρισκόμενοι -είθισται- κάθε φορά φωτογραφίζονται, υπάρχουν συνδημότες που δεν είναι μέλη του συγκεκριμένου κόμματος οπως: ο αντιδήμαρχος κ. Βούρβαχης, ο πρόεδρος του ΧΥΤΑ κ. Παπανικολάου, μέλη του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου καθώς και ο γράφων. Ευελπιστώ στην αποκατάσταση της πραγματικότητας απο το συγκεκριμένο κόμμα με την επισήμανση, από μέρους μου, οτι δεν αυθαιρετήσατε αλλά αναρτήσατε την ανακοίνωση που σας εστάλη. Ευχαριστώ για την κατανόηση!

    1. Το δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου έχει δημοσιευτεί αυτούσιο και με αυτές τις φωτογραφίες ακριβώς που έχουν αποσταλεί. Η DuDuCaNews ουδεμία ευθύνη έχει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *