Κατηγορίες

Πρόγραμμα περιοδειών και συγκεντρώσεων του ΚΚΕ Αιτωλοακαρνανίας

Με στόχο να φτάσει παντού το κάλεσμα ισχυροποίησης του ΚΚΕ μπροστά και στις ευρωεκλογές της 9ης Ιούνη, ξεδιπλώνεται καθημερινά το πολιτικό άνοιγμα της Τομεακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του Κόμματος.

Το πρόγραμμα των ομιλιών, συγκεντρώσεων, περιοδειών των επόμενων ημερών έχει ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΗ:
– Στις 8.30 μ.μ. συγκέντρωση στην Παραβόλα στο καφέ “ΒΟΥΚΑΝΤΙΟ”. Θα μιλήσει ο Τίμος Παπανικολάου, μέλος της ΕΟΕ της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας και δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου.

ΤΡΙΤΗ 21 ΜΑΗ:
– Στις 11 π.μ. πολιτική συγκέντρωση με θέμα «Πίσω από την πολιτική που τσακίζει τη ζωή των συνταξιούχων, είναι η ΕΕ. Το ΚΚΕ βρίσκεται στον αντίποδα αυτής της πολιτικής!», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου. Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ και Βάνα Πατρινού, χειρούργος Νοσοκομείου Μεσολογγίου, γραμματέας ΕΙΝΝΑ.
– Στις 11:30 π.μ. συγκέντρωση στην Κατούνα, στο καφέ Δημήτρη Μπουρμπούλη. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κομπλίτσης, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΗ:
– Στις 8 μ.μ. συγκέντρωση στις Φυτείες, στο καφέ Παλιγιώργου, θα μιλήσει ο Δημήτρης Κομπλίτσης, ενώ θα προηγηθεί περιοδεία στο χωριό Παπαδάτου.
– Στις 8:30 μ.μ. συγκέντρωση στο Παναιτώλιο, στην πλατεία Ομονοίας. Θα μιλήσει η Βάνα Πατρινού, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *