Κατηγορίες

Ο Άκης Σκέρτσος θεωρεί τους Έλληνες ηλίθιους και δεν το κρύβει. Τι απαντάει ο Κασσελάκης…


Βγήκε παγανιά ο άνθρωπος-κινητή διαστρέβλωση της πραγματικότητας και ως συνήθως, εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στη λογική της ελληνικής κοινωνίας.

Ο Άκης Σκέρτσος στον τηλεοπτικό «αέρα», υποτίμησε για μία ακόμη φορά τη νοημοσύνη των Ελλήνων μιλώντας για την εξοντωτική ακρίβεια και τη σαρωτική αισχροκέρδεια.Σε συζήτηση για τις πολυεθνικές, υπαινίχθηκε ουσιαστικά ότι οι Γερμανοί ψωνίζουν τα ίδια προϊόντα φτηνότερα από την Ελλάδα, γιατί τους… κοροϊδεύουν και είναι κατώτερης ποιότητας!

Η σχετική στιχομυθία:


Άκης Σκέρτσος: «Μία από τις τεχνικές που εφαρμόζουν αυτές οι εταιρείες, είναι για το ίδιο προϊόν να υιοθετούν μια ελαφρώς διαφοροποιημένη συσκευασία, σε γραμμάρια, μια ελαφρώς διαφοροποιημένη ονομασία, κάποιες αλλαγές στη σύνθεση του προϊόντος. Αυτές είναι οι τεχνικές οι οποίες σήμερα δεν αντιμετωπίζονται με έναν τρόπο κυρωτικό, με ποινές από το ευρωπαϊκό νομοθετικό οπλοστάσιο. Αυτό λέμε. Αυτές οι συγκρίσεις (με την Ελλάδα), για να μπορούν να γίνουν έγκυρα και να μην είναι μπακαλίστικες, πρέπει να επιβληθούν ενιαίοι κανόνες στον τρόπο με τον οποίον προωθούν και διαθέτουν τα ομοειδή ίδια προϊόντα οι πολυεθνικές σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές. Όταν λέμε ενιαία αγορά αυτό εννοούμε … »

«Λέτε δηλαδή ότι ένα προϊόν διαφοροποιεί τη σύνθεση … Άρα δηλαδή ο Γερμανός που παίρνει φθηνότερα το συγκεκριμένο απορρυπαντικό είναι υποδεέστερης σύνθεσης από αυτό που παίρνει ο Έλληνας ακριβότερο; Γιατί αυτό πρέπει να το δούμε, δεν είναι» σχολίασε ο παρουσιαστής της εκπομπής.

«Ακριβώς. Μπορεί και να είναι. Αυτό λέμε, ότι μπορεί και να είναι», ήταν η απάντηση-ξεκάθαρη κατάφαση του Άκη Σκέρτσου!

«Θα διακινδυνεύσει μια πολυεθνική εταιρεία την ποιότητά της, αμφιβάλλω…» σχολίασε ακολούθως ο Τάκης Χατζής…

Είμαστε… προνομιούχοι δηλαδή εμείς στην Ελλάδα που τα χρυσοπληρώνουμε όλα, αλλά παίρνουμε ανώτερης ποιότητας προϊόντα! Όσες φορές και να αναρωτηθεί κανείς, πάντα θα υπάρχει και μία ακόμη με τους «άριστους» του Μαξίμου: Τι άλλο θα ακούσουμε;

Να σημειώσουμε ακόμα ότι δύο στις δέκα λέξεις στην εμφάνιση του κ.Σκέρτσου, ήταν «Αριστερά» και «αντιπολίτευση», ενδεικτικό της παντελούς έλλειψης σοβαρών επιχειρημάτων και ουσίας από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, ενώ το «μπαλάκι» των ευθυνών για το πάρτι ακρίβειας και αισχροκέρδειας στην Ελλάδα, πήγαινε συνεχώς στην ευρωπαϊκή εξέδρα!

πηγή : newsbreak.gr

Με βιντεάκι απάντησε στον Ακή Σκέρτσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *