Κατηγορίες

Από τον Αστέρα Μεσολογγίου στον ΟΦΗ ο Κωνσταντίνος Χαϊδεμενάτος

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου Αστέρας Μεσολογγίου συνεχίζει τη σπουδαία της δουλειά στα τμήματα υποδομής, αναδεικνύοντας νεαρούς ποδοσφαιριστές και συνάμα δίδοντας την ευκαιρία να συνεχίσουν τη καριέρα τους σε υψηλότερα επίπεδα και με επαγγελματικές προοπτικές. Για άλλη μία χρονιά, ένα δικό μας παιδί, θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα σε Ακαδημία επαγγελματικής ομάδας της Super Leage, και δη στον Ο.Φ.Η.

Συγκεκριμένα, το επόμενο μεγάλο  βήμα έκανε ο αθλητής της ομάδας μας  Κωνσταντίνος ΧΑΪΔΕΜΕΝΑΤΟΣ, καθώς την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά θα τον βρει να αγωνίζεται στη Κ11 της ΠΑΕ Ο.Φ.Η. Ο Κωνσταντίνος ΧΑΪΔΕΜΕΝΑΤΟΣ  αγωνίζεται ως επιθετικός και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα ξεκίνησε στην Ακαδημία μας υπό την καθοδήγηση των προπονητών μας Γ. Πετσίνη και Ι. Ντζιβανάκη. Είναι γεννημένος το 2014, και ξεχωρίζει ιδιαίτερα για τα αθλητικά του προσόντα.

Άλλο ένα μεγάλο επίτευγμα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ,  όπου μέσα από την μεθοδικότητα, την τεχνογνωσία και την δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια, δίνει στους αθλητές την ευκαιρία να κάνουν το επόμενο βήμα σε μεγάλες ΠΑΕ !!

Η Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Αστέρα Μεσολογγίου εύχεται ολόψυχα στον Κωνσταντίνο καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *