Κατηγορίες

Λάβρος ο Θαν. Λύρος για τους δυο πρώην δημάρχους Καραπάνο – Λύρο και τον υφυπουργό Κώστα Καραγκούνη

Έξω απ τα δόντια τα είπε ο Θανάσης Λύρος, δημοτικός σύμβουλος στον δήμο ΙΠ Μεσολογγίου. Οι πρώην δήμαρχοι Νίκος Καταπάνος και Κώστας Λύρος βρέθηκαν στο στόχαστρο του, μιας και έσπευσαν να ευχηθούν στον Κώστα Καραγκούνη για τη νέα του θέση ως υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στον τελευταίο ανασχηματισμό της κυβέρνησης της ΝΔ.

Ο Θανάσης Λύρος έκανε λόγο για «μηδενικό έργο» του Κώστα Καραγκούνη στο νομό Αιτωλοακαρνανίας τα τελευταία τριάντα χρόνια που πολιτεύεται.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Θανάση Λύρου:

Τι είναι τούτο πάλι αγαπητοί μου φίλοι; Δυστυχώς δεν υπάρχει ελπίδα!!!

Ο «νεανίας» και δυνατός επιβήτορας του σας «γ@@@@@με», πρώην δήμαρχος, ναι δήμαρχος της Ι.Π. Μεσολογγίου Καραπάνος, να τον καμαρώνετε!!!, μαζί με τον επόμενο δυστυχώς δήμαρχο, έστειλαν τις θερμότερες ευχές τους στον μεγάλο ευεργέτη του τόπου μας, Κώστα Καραγκούνη, ναι τον «μεγάλο υπουργό» που τριάντα χρόνια «Β(ο)λευτής», πρόσφερε ένα τίποτα στο νομό μας, ΕΝΑ ΜΗΔΕΝ, τόσο αυτός, όσο και οι άλλοι που τον λιβανίζουν!!!

Με πλήρη γνώση και ευθύνη σας ρωτώ; Πείτε μου ένα (μόνο ένα) μεγάλο έργο για το νομό μας και το τονίζω για όλο το νομό!!!

Αγρινιώτες και λοιποί συγγενείς, θα σας το λέω συνέχεια, σε ποια πόλη ιδρύθηκε ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, (αφήνω το Μεσολόγγι, τα είπαμε πολλές φορές, αλλά ….), με επιτυχημένες Σχολές, που αναπτύχθηκαν θαυμάσια, με μεταπτυχιακά τμήματα και δόλια μεταφέρθηκαν στην Πάτρα, όπως Σχολή Οικονομικών, Σχολή Διοίκησης επιχειρήσεων, Σχολή Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος!!!!

Τι έκανε ο Καραγκούνης; ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ, συνεχίστε επομένως μοιραίοι και άβουλοι. Τα χρόνια περνούν και ο τόπος μας ερημώνει.. με χορούς και με τραγούδια, για να σπάμε την μονοτονία, δεν γίνεται τίποτα..

Δεν υπάρχει ελπίδα για αυτό τον τόπο. Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στους κατοίκους αυτού του τόπου. Συνεχώς και αδιάκοπα αδιαφορούν, σωπαίνουν και σκύβουν το κεφάλι, ελπίζοντας μόνο σε ένα θαύμα που δεν έρχεται ποτέ και οι περισσότεροι στέλνουν τις ευχές τους και εκθειάζουν ανθρωπάκια που μυζούν και καταστρέφουν τον τόπο μας.

Όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα, αλλά δεν φρόντισαν να διατηρήσουν και αυτά που βρήκαν έτοιμα. Πείτε μου τι έχουν να πουν για την κατάντια που βρίσκεται το ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ ΑΣΤΑΚΟΥ, σαράντα χρόνια τώρα; ΕΝΑ ΜΗΔΕΝ.


Αφού λοιπόν έγινε ο μεγάλος ανασχηματισμός και με λύπη μου το λέω, δεν περίμενα αυτό από τον κ. Μητσοτάκη, γιατί αυτοί που εισήλθαν στη Κυβέρνηση είναι χειρότεροι από όλους. Η πολιτική και ο σεβασμός σε όλους τους πολίτες, τις πόλεις και τους νομούς πρέπει να αλλάξει κ. Μητσοτάκη.

Αλλά για πες μας «νεανία» Καραπάνο, με τόσες φιλίες με τόσους δήθεν υπουργούς, Κεραμέως, Σπανάκη, κ.λ.π και βέβαια τον μεγάλο Καραγκούνη, που τον συμπάθησες τελευταία για το μεγάλο έργο του που έκανε τριάντα χρόνια στο νομό, πως καταφέρατε και έφυγαν όλες οι δομές και από το Δήμο, αλλά και από το Νομό;

Ας σας κρίνουν οι συμπολίτες μας, όσοι ακόμα αντέχουν και έχουν τσαγανό αληθείας και αξιοπρέπειας, τους άλλους τους αφήνουμε να ζουν γονατιστοί στη σιωπή τους. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *