Κατηγορίες

Με επιτυχία & μικρές ειδήσεις η Γενική Συνέλευση του Χαρίλαου Τρικούπη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της ομάδας του Χαρίλαου Τρικούπη την Τετάρτη 28/6 στον αύλειο χώρο στο Ράδιο Μεγάρο στο Μεσολόγγι.

Το πάρων στην Συνέλευση μεταξύ άλλων μετά από προσκλήσεις τις οποίες απέστειλε η ομάδα τους Χαρίλαου προς τους βουλευτές του Νομού, τον Δήμαρχο Μεσολογγίου, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους υποψηφίους Δημάρχους και φορείς της πόλης, έδωσαν, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, κ.κ Αθανάσιος ΛύροςΣπύρος ΒασιλείουΛευτέρης Σιαπλαούρας ( ο οποίος όπως ανέφερε παραβρέθηκε ως πρώην μέλος του Δ.Σ του συλλόγου), καθώς και η κ.α Όλγα Δασκαλή. Επίσης παραβρέθηκαν και ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ι.Π Μεσολογγίου κ. Νίκος Χατζής και εκ μέρους του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου ο αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Κοντούλας.

Στην συζήτηση που ακολούθησε η πρόεδρος της ομάδας κ.α Βασιλική Μπελέκου αναφέρθηκε στα όσα έχει καταφέρει ο Σύλλογος τα τελευταία 6 χρονιά, στην πολύτιμη βοήθεια τόσο του κόσμου αλλά και των χορηγών της ομάδας του οποίους και ευχαρίστησε πάρα πολύ, παρουσίασε το φετινό πλάνο το οποίο θα είναι σε μεγάλο βαθμό στα περσινά πρότυπα, ενώ από τον ταμεία της ομάδας κ. Γιώργο Παγούρα παρουσιάστηκε ο οικονομικός απολογισμός της χρονιάς, ο οποίος πρόθεση των υπευθύνων είναι να παραμείνει στα ίδια επίπεδα και φέτος.

Αυτό που προέκυψε και είναι άξιο αναφοράς έχει να κάνει με τα νέα εισιτήρια διαρκείας αλλά και τα μεμονωμένα τα οποία αναμένεται να είναι σε χαμηλότερη τιμή από πέρσι. Στόχος της ομάδας όπως ανέφερε η πρόεδρος είναι σε κάθε παιχνίδι το γήπεδο να είναι γεμάτο, ενώ όπως είπε είναι και ένα ευχαριστώ του συλλόγου προς το φίλαθλο κοινό για την μέχρι σήμερα στήριξη τους προς την ομάδα.

Σε ερώτηση της κ.α Μπελέκου προς τον πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου για το αν αναμένεται να πραγματοποιηθεί κάποια εργασία στο κλειστό γυμναστήριο, ο κ. Χατζήςανέφερε ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες μελέτες, και αναμένεται η έγκριση από την οικονομική επιτροπή του Δήμου ώστε τέλη Ιουλίου να ξεκινήσουν οι εργασίες από εταιρία που θα αναλάβει την συντήρηση του παρκέ. Η ενεργειακή αναβάθμιση την οποία περιμένουμε όλοι μας κάποια στιγμή, δεν είναι στην αρμοδιότητα του Πνευματικού Κέντρου, αλλά της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου όπως αναφέρθηκε.

Όσον αφόρα το κυλικείο το οποίο την χρονιά που μας πέρασε παρέμεινε κλειστό με αποτέλεσμα να μην μπορεί ο κόσμος να προμηθευτή τουλάχιστον ένα νερό, σε ερώτηση μας προς τον πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου μας ανέφερε, ότι έχει γίνει ήδη ένας διαγωνισμός ο οποίος ήταν άγονος, αναμένεται να ακολουθησει ακόμα ένας, και αν και αυτός δεν έχει αίσια κατάληξη, θα εξεταστεί η εναλλακτική λύση των αυτόματων πωλητών.

Υγ. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας είναι ένα. Είναι πολυτέλεια για έναν Δήμο 35.000 κατοίκων να έχει μια ομάδα τόσο χρονιά σε Α2 και μια χρονιά σε Α1 Εθνική κατηγορία. Πρέπει όλοι με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας, ένα διαρκείας, μια διαφήμιση στο γήπεδο (το κόστος όπως αναφέρθηκε ξεκιναει από τα 250 ευρώ) να βοηθήσουμε ώστε να αυτή η προσπάθεια να έχει συνέχεια.

Ο Δήμος επιτέλους ας ξεκινήσει άμεσα βελτιώσεις τόσο στο κλειστό γυμναστήριο όσο και τα έργα στο ανοιχτό γήπεδο. Την χρονιά που μας έρχεται τόσο ο Χαρίλαος Τρικούπης, όσο και η ΑΕ Μεσολογγίου στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής αναμένεται να φιλοξενήσουν στο ΔΑΚ Μεσολογγίου ιστορικά σωματεία με πολυπληθή κόσμο να τα ακολουθεί.


πηγη: aitosports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *