Κατηγορίες

Ο Δημήτρης Μασούρας, υποψήφιος Περιφ. Σύμβουλος με τον Κώστα Καρπέτα

Ως ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κατέρχεται ο Κώστας Καρπέτας, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Δίπλα του ως υποψήφιος Νομαρχιακός σύμβουλος ο γνωστός στην Βόνιτσα και όχι μόνο, Δημήτριος Μασούρας.

Ο Δημήτρης Μασούρας γεννήθηκε το 1982 και μεγάλωσε στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας.

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Αστικό, Αστικό Δικονομικό και Εργατικό δίκαιο.

Από το 2007 ασκεί ενεργό δικηγορία με έδρα τη Βόνιτσα και σήμερα είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο. Λαμβάνει μέρος σε συναφή με το αντικείμενό του επιστημονικά συνέδρια και πρόσφατα συμμετείχε σε ομάδα συγγραφής συλλογικού έργου που εκδόθηκε, για μια ριζοσπαστική πρόταση αναθεώρησης του Συντάγματος.

Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 κατετάγη πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ακτίου – Βόνιτσας με το συνδυασμό «Πολίτες σε Δράση».

Στις εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος με το συνδυασμό «Συμφωνία Ελπίδας», ο οποίος έλαβε ποσοστό 18,18%, ασκώντας έκτοτε με δυναμισμό και υπευθυνότητα τα καθήκοντα της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Στις συνδικαλιστικές εκλογές του 2021 εκλέχθηκε σύμβουλος στο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκάδας.

Διετέλεσε μέλος Δ.Σ. τουΣυλλόγου Αιμοδοτών Ακτίου – Βόνιτσας και μέλος αθλητικών καιπολιτιστικών συλλόγων. Είναι παντρεμένος με την Ζωή Προδρομίτη, νομικό, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά

Καλή επιτυχία Δημήτρη.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΚΟΥΤΙΒΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *