Κατηγορίες

Η Ισπανία ορθώνει ανάστημα: Μειώνει τιμές σε ηλεκτρικό & καύσιμα με ή χωρίς συναίνεση της Ε.Ε


Η πτώση των τιμών θα είναι «απλή και άμεση» για τα ισπανικά νοικοκυριά, τις εταιρείες και τους ελεύθερους επαγγελματίες.


Η Ισπανία δείχνει τον δρόμο, ακόμη μία φορά, και υψώνει το ανάστημά της απέναντι στην ΕΕ. Πιο συγκεκριμένα, η κυβέρνηση της Μαδρίτης πρόκειται να εγκρίνει τη μείωση στις τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας, του φυσικού αερίου και της βενζίνης, με ή χωρίς τη συναίνεση της Ε.Ε.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Προεδρίας, Φέλιξ Μπολάνιος, η κυβέρνηση της Ισπανίας έχει «πλήρη επίγνωση» του κόστους που σημαίνει για τους Ισπανούς, η πληρωμή του λογαριασμού του ηλεκτρικού ρεύματος, η διατήρηση ζεστών σπιτιών στη χώρα αλλά και το γέμισμα των δεξαμενών με φυσικό αέριο, όπως δημοσιεύει η ΕΡΤ.

Σημείωσε ακόμη, ότι η πτώση των τιμών θα είναι «απλή και άμεση» για τα ισπανικά νοικοκυριά, τις εταιρείες και τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Αν και υπογράμμισε ότι η Μαδρίτη θέλει να πάει μαζί με τους Ευρωπαίους εταίρους σε μια τέτοια κίνηση, ξεκαθάρισε ότι η χώρα του θα προβεί σε αυτές τις μειώσεις είτε υπάρχει είτε όχι συναίνεση σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Πηγή: www.rosa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *