Κατηγορίες

Συμμετοχή της Πνοής σε προπονητική ημερίδα αγωνισμάτων του ΣΕΓΑΣ

Την Κυριακή 12/2/2023, το αγωνιστικό τμήμα της Πνοής έλαβε μέρος στην Προπονητική Ημερίδα Αγωνισμάτων Κλειστού Στίβου όλων των κατηγοριών που διεξήχθη στο Προπονητήριο Λαδόπουλου στην Πάτρα.

Μια καλά οργανωμένη αθλητική φιλική συνάντηση υψηλού επιπέδου – από αθλητικά σωματεία των πέντε Νομών της ζώνης ευθύνης της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π (Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία, Κεφαλονιά & Ζάκυνθος) – με τη συμμετοχή 300 και πλέον αθλητών/τριών κλασικού αθλητισμού έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά μας να δοκιμαστούν σε πραγματικές αγωνιστικές συνθήκες χωρίς το άγχος της βράβευσης αλλά και να απολαύσουν ένα πλούσιο θέαμα δρομικών, αλτικών και ριπτικών αγωνισμάτων.

Στην αποστολή συμμετείχαν 14 αθλητές & αθλήτριες της Πνοής που ανταποκρίθηκαν επάξια στις απαιτήσεις των αγωνισμάτων τους βελτιώνοντας, άλλοι τις ατομικές τους επιδόσεις κι άλλοι κατακτώντας μία καλή θέση στην τελική κατάταξη!

Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά μας για τη συμμετοχή τους αλλά και για το ομαδικό τους πνεύμα και την εμψύχωση που έδιναν όλα μαζί στην προσπάθεια του καθενός ξεχωριστά γιατί «ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο, να τον εμπνεύσει, να τον ενώσει με έναν τρόπο που ελάχιστα άλλα πράγματα μπορούν, να δημιουργήσει ελπίδα»!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *