Κατηγορίες

Μαριάννα Κατράκη: “Έχουμε ελπίδα ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε μία επανεκκίνηση στο μουσείο Βάσω Κατράκη”

“Έχουμε ελπίδα ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε μία επανεκκίνηση στο μουσείο Βάσω Κατράκη” δήλωσε η Μαριάννα Κατράκη σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο δεύτερο επεισόδιο του podcast των Φίλων της Λιμνοθάλασσας.

Στο podcast με τίτλο “Η παρακαταθήκη της Βάσως Κατράκη: η Μαριάννα Κατράκη σε μια κατάθεση ψυχης”, η Κατερίνα Στρατηγάκη υποδέχεται την κόρη της χαράκτριας Βάσως Κατράκη σε μια σπάνια συνέντευξη, όπου ξετυλίγει με λόγο τρυφερά συγκλονιστικό γεγονότα και αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια: Για το παλιό Αιτωλικό, τον γιατρό πατέρα της αλλά και την μητέρα της Βάσω Κατράκη: τη μάνα, την καλλιτέχνη, την ιδεολόγο, την εξόριστο. Μιλάει, επίσης, για το όραμα του Μουσείου Χαρακτικής της Βάσως Κατράκη έχοντας μια παιδικά γόνιμη αισιοδοξία για το μέλλον του. 

“Προσπαθούμε πάλι, οφείλουμε να προσπαθούμε πάλι, να προσπαθήσουμε και όσο αντέξουμε” δήλωσε η Μαριάννα Κατράκη για τον αγώνα της να σωθεί το Μουσείο Χαρακτικών Τεχνών Βάσω Κατράκη.

Το podcast “Οι Φίλοι της Λιμνοθάλασσας ” αποτελεί το πρώτο “Μεσολογγίτικο” podcast, εστιασμένο σε ιστορίες φωτός και αισιοδοξίας από την πόλη: αφηγήσεις και συνεντεύξεις με πρόσωπα που έχουν να πουν τη δική τους ιστορία και να διηγηθούν τη σχέση τους με το Μεσολόγγι.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στο podcast του Συλλόγου ¨Οι Φίλοι της Λιμνοθάλασσας” που είναι διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι του Συλλόγου στο Youtube, αλλά και στο Spotify, τα Apple Podcast και τα Google Podcast. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *